Alıntı:
simayy812 Nickli Üyeden Alıntı
Bana yardımcı olacak bir hoca arıyorum lütfen bana ulaşabilir misiniz
|
Allah sabrinizi artirsin 50 mesajini doldurduktan sonra bana mesaj atin pek aktif degilim fakat haftanin 2 3 günü ugğrarim siz geçmişte degil bu günde yaşiyorsunuz geçmişi unutmamak lazim ki o hatalara dönmemek için Hatalarinizdan 1 kere ders cikarip geleceğinize uyarlayin bidaha o hatalari tekrar etmemek için şayet o hatalari her daim düşünüp pişmanlik duyuyorsaniz bu güzeldir ayni şeyleri yapmamaniza sebep olur fakat bu vijdan azabi gibi tepenize çokuyorsa çokça üzüntülü iseniz keşke keşke diyip aninizi keşkelerle kaçiriyorsaniz bu sorundur 2. Bi kişinin yardimina ihtiyaciniz var demektir bebeginizde varmiş öpüyorum onu Hayat keşkelere takilmak için çok kisa hatalar 2 şekilde unutulur ya ondan buyuk hatalar yapip hata denizinde bogulursunuz yada hatayi yapinca o hatanin üzerinde bir iylik yaparsaniz unutursunuz hayat çok kisa ve çok degerlidir oldugunuz piskoloji kendinizi şuçlamak mi umutsuzlukmu ?
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|