Alıntı:
Gizem3406 Nickli Üyeden Alıntı
Bu dediğiniz ek işlemler sadece evliler için yapılıyor galiba değil mi,yani nişanlı olana bile işlem yapılmasının kabul edilemez bir durum olduğunu söylüyor hep hocalarımız gördüğüm kadarıyla
|
evliler için var sevdalilar icin var bekarlar icin var gonul islerinde de birçok farkli islem var sahsi dusuncem boyle bir durum yasanmis ise evli olanlara olan yonelik calismalar daha iyidir cunku mumin kardeslerinin derdini cozmek sunnettir hemde iki kisi zaten resmiyet kazandirmis iliskiye lakin su gercekleride unutmayalım ilişkileri nasildi kadin kocaya koca kadina oncesinde nasil davraniyordu zulüm mu ediyordu guzelmi davraniyordu bu alt yapiyi da analiz edecek zahiri islam bilgilerine sahip olmali tedavi edicdk kisi..
Alıntı:
Asdasd123 Nickli Üyeden Alıntı
işte ne alaka onu anlamadım bende cok garıp yanı tamam serıhat olması gereklı olsa dahı ek ıslem her zaman gunah dımı ? ne olursa olsun gunah yanı cozemedım gıttı devrımcı dıye bırısının mesajlarını okudum eskıye donuk bana gunah demeyın ben gunahı bılmem dıyor burası havas sıtesı dıyor cozemedım yanı
Ayrıca sıtede bırısı cın ınsana asık olmaz dıyor dıgerı olur dıyor bu gorus ayrılıkları nıye oluyor dıyen kısılerde yanında yılzdı veya renklı kısıler sankı kısıler daha ne yapmak ıstedıgının kararını verememıs gıbi
|
2 farklı kisi 2 farkli bakis acisi neye gore dediklerini kuran ve sahih sunnetlerle aciklamalarini iste bakalim ve teyit et arastirarak o zaman hazira konmamis emek verip doğru bilgiye ulasmis olursun bence