Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Ek islemden kast geri döndürme şevgiyi körükleme aşık etme gibi kişi kendi isteğiyle gelmezse islemle zorlanır
Ama tabi bu şu demek değil kesin haram kesin kötü gibi
Seriat meselesine gelecek olursak kişide resmi ve dini nikah varsa yani birbirlerinin helali ise araya cin girip sevenleri ayırdığı sonra cin gittiğinde seven geri gelmedimi nikahları bizulmadıysa işlem yapılır Allah'ın esmalarıyla tabi bu caizdir evliysen helalinse baska biri vesilesi ile elinizde olmayarak uzaklaştıysanız yani kendi isteğinizle değil varlığın verdiği sıkıntılar ile uzaklaştıysanız caizdir lakin kendi isteğinizle ayrıldıysanız nikah olsa bile islem yapamazsın caiz değildir
Tabiki helal iliski içerisinde olmayan misal
( sevgili ) , nikahlanmamıs nisanlı,sözlü,
Yada şöyle söyleyeyim birliktelik durumunda zina sayılan tüm iliskiler için işlem yaptırmak haramdır
Hem büyü yaptığı için hem birinin zorla bir başkasının sevmesine vesile oldugu büyüledigi iradeyi kontrol altına aldığı için hemde bozulmus bir haram birlikteligi tekrar eski haline getirdigi kisilerin günaha girmesine vesile olduğu için günaha girer yani günah üstüne günah
|
Imas hoca okumasin fircalar, bu konu hakkinda ben fetva aldim, onuda paylasmisdim galiba
Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü.
|