Alıntı:
simayy812 Nickli Üyeden Alıntı
Geçmişim yüzünden geleceğime umutla bakamiyorum geçmişime bir silgi çekmek istiyorum 2 buçuk yaşında kızım var çektiğim acılar beni herşeyden alikoyuyor yardımınıza ihtiyacım var
Ne yapsam mutlu olamıyorum mutlu olabilecegime olan inancım yok oldu her gün bir utla uyanıyorum.
İntiharın eşiğinden dönüyorum hep küçük bir kızım var ne olursunuz bana bi yol gösterin.
|
Kardeşim Allah c.c yardımcın olsun.
Kişinin sürekli aynı şeyler ile imtihan edilmesi, o imtihanın doğru bir şekilde geçilemediğinden kaynaklanır. Siz o soruya doğru cevabı verene kadar sürekli aynı şeyler başınıza gelir durur. Ta ki siz olgunlaşıp Allah'ın istediği şekle gelene kadar..
Bu imtihanı kolay kılacak bir formül vereyim bi iznillah.
Allah'ım verdiğin veya vermediğin her şeyden dolayı senden razıyım ve senin razı olduğun şekilde yaşayabilmemi bana nasip eyle !
şeklinde dua et..İlk başlarda bu yapmacık olacak ama gün geçtikçe bunda samimi olmaya başlayacaksın.. İşte senin dönüm noktan orası olacak.. Bu duanda ihlasa erdiğinde, sana tüm kapılar açılacak.. Allah'ı çokca sevdiğini, Allah'ı sevenleri de sevdiğini, Allah'a düşman olanlara karşı kendinin de düşman olduğunu açıkca dile getir ve sabreyle.. Gün ışıdığında senin için herşey farklı olacak.. O güne kadar biraz sabreyle..
Bir kişinin bir kez sübhanallah demesi, o kişinin 100 sene kabirde hayat sürmesinden daha efdaldir denilmiştir.. Bu yüzden aklından çıkar kötü düşünceleri.. Ümidini kesmek küfürdür.. O yüzden hayata yeniden sarıl ve güzel günleri hayal et..
Vesselam..