Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş ilahi bir hükum vardır. Anlatsam , yalanlasan daha da günaha girecen , anlatsammı bilemedim o yüzden. Şeyh Efendiye böyle diyorsan sana anlatması sakıncalı iştir.
Hadisi şerif diyorki 100 sene Cahiliye devri girecektir. 1919’lara denk geliyor bu tarih. Bu 100 sene Küfrün eline verildi Allah tarafından; Muhammedul Emin SAV bildiriyor. Bu bildirildikten sonra, böyle birşey yaparlarmı? Öne atılırlar mı?
Etrafta sırf Zulüm var diye Evliya çözmüyor diye Evliyada güç yok diye mi zanlediyorsun? Yoksa ilahi hüküm mü bunu gerektiriyor? Herşey Allahın izniyle olur, O kuvvet var, müsaade olunca hepsi yıkılır gider. O görev de Mehdi AS’a verilmiştir. O bitirecek Batılı. Büyükler edep ve haya sahibidir; bizim gibi sinirlenip ortalığı duman etmezler, safiyy nefs.
Koca Sultan Abdulhamid Han’ı 4 tane kırma mı indirdi sanarsın? Hayır. Sultan Hadisi Şerifin onun dönemine geldigini bildi, geri adım attı karşılık vermedi. Böylece Cebabire devri girdi. Herşey ayarlı.
Şeyh Efendinin o sözü ; Evliyanın kuvvetine delildir.
Yapmaması da ; İlahi hükmün o yönde olmadığına delildir. Basit.İnkar edecek birşey yok burda. Bahsettigin Sultanul Evliya. Evliyaya düşman olma.
İnanç senin karar senin fikir senin, bizim fikrimiz de yok aklımızda yok biz kendi yorumumuza göre İslama inanmıyoruz; Muhammedi İslama inanıyoruz.
Her kafadan ses çıksa 8 milyar İslam olur dışarıda.
Neyse münakaşa için yazmadım, büyüğümüze söz söylerken dikkat edelim diye söyledim. Ben babama laf söyletirim Evliyaya laf söyletmem.
|
Ben kimseye düşman falan değilim,ama kişi veli bile olsa günaha girme yanılma payı vardır bu dinin kavramlarından biridir,günahsız ve hatasız olanlar resuller dir,ben sadece prens için söylediğini söyledim yani prens üzerinde İslam'ın hiç bir belirtisi yok, bunu söylemenin filan kişiye düsmanlikla ne alakası var...