Alıntı:
Asmir Nickli Üyeden Alıntı
Okununca 24 saatte dileklerin gerçekleşmesine vesile olucak olan bir ismi azam duasi var YouTube da denk gelmişsinizdir muhakkak onun okunuşuyla ilgili sorunlarım var.Aşağıya link ve yazili halini aticam.
Bu hocanin tarifi : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu hocaya ben aylar önce sordum sadıq mı sadıqı mı şeklinde okuncak diye sadıq diye bana cevap vermişti.Bu linkteki videoda galgaleli şeklinde sadigı olucak diyor hangisine inancagimi sasirdim.
Sadig mi sadigı mı şeklinde okuncak hangisi doğru arkadaslar?Doğrusunu bilen beni bir aydinlatsin sinir oldum.
Yazılı hali;
Allahu hu, melikün, semiun, qadirun, kerim, halimun, latifun, alimun, muinun, sadig
|
24 saatte dileklerin gercekleşecegi safsafatadan ibarettir,kim diyor zaman vererek gerceklesecegini? kim buna garanti verip zaman yada süre verebilir?...
nasibinde varsa, o nasibi yazan kalem yazmissa, o kalemi yazdiran mutlak güç o haceti sana uygun ve mahal görmüsse o dua kabul...
İmamı Şafi ra.
|