Alıntı:
Rahle Nickli Üyeden Alıntı
.
.
Sıkıntıda olan kullar için güzel bir konu... Güzel bir Reçete... Rabbim razı olsun.
Ancak yukarıda alıntı yaptığımız konu bende pek oturmadı... Tam anlamamış olabilirim. Hakkınızı helal ediniz.
Neden musallatların katline niyet ediyoruz?
Neden diğer mümin kullara gelen musallatların yanmasına niyet ediyoruz?
Cinni de olsa, İfrit de olsa sonuçta Rabbimin kulu değil mi?
Eğer onlar haklı ise yarın terazi de alacaklı duruma düşmezler mi? Bu beni yaktı, öldürdü diye...
İlk önce mahkeme gerekmez mi?
Musallat olmuş demek ki elinde ruhsat var. Demek ki açık kapı var...
Ya soydan gelen... Ya kanla, mirasla ruhumuza gelen bedenimize gelen cukkalı bir miras Ya da kendimizin veya ailemizin yediği naneler... ;)
Açık kapı olmasa büyü dahi tesir eder mi?
Bana göre, benim düşünceme göre, kanaatimce ilk önce dosyayı kapatmak gerek... Yani nasuh tövbesi, hak helalliği... Sayısız istiğfar...
En doğrusunu Rabbim bilir
.
|
Buda baska bir cahillik görüsü,
1. Musallati katletmicezde öpecezmi ? Allah yaratdi diye katledilmiyormu ? H.z .ALI cicek topladigi icin Allah in arslani ünvanini almadi, zülfikarla patates soymadi.
2.ruhsat ne ? Kim kime veriyor , üfleyende suc yok garibim isabet edende suc ara, hirsiz hakli kapiyi acik unutmussun kafasi,
3.bu en cahilce ve sacma , Allah in adaletine saygisizlik ve hakaret, soydan günah gelmez ,kimse kimsenin günahini cekmez , dedemin yedigi findikdan banane kardesim, banami sorduda yedi, ne halt yedigini ben nereden bilecem,
4. Büyüden akli dengesi yerinde olmayan , asiri musallatdan vesvese alan nasil tövbe edecek?