Alıntı:
Mrcngr Nickli Üyeden Alıntı
abim bu bahsettiğin zatın ismini lütf eylermisin izin olursa özelden de yazabilirsin ben mardindeyim gidip feyiz almak isterim belki de tanıdığım bir zattır.
|
Kendisi İstanbulda yaşıyor.3 sene oldu görüşmeyeli.Belkide rahmetli oldu.Yalnız onla sohbetlerde çok yol yordam anlattı.Dedikleri halen aklımın bir köşesinde duruyor.Sadece diyeceğim şu 5 vakit namazını usulune göre kıl haramlardan sakın.Bunları yaparsan gizliden dua et yalvar kapı açılırsa sende görürsün diyeceğim bu.
Ama her şeyi göremeyeceksin ilmi veren belli senin kapasitene göre verir.Şahsen ben o sohbetlerden sonra dediklerini harfiyen uyguladım.Gördüğüm şu gerçekten hakkı ile namaz kılan kişinin yüzünde nur izi var onu görüyorum Allah CC şükürler olsun.
Yani camiden ayrılan cemaat 100 kişi namaz kılmış diyelim işte toplasan 1-2 kişide anca var o nur.Yazı bazısında var bazısında yok.Burdan anladığım işte herkes ameline göre nurlanıyor.
Not:Çok şey varda yazılmıyor işte ama kapı açılırsa çok enteresan olaylara şahit olursun.Hamd eder geçersin.