Yeni konu acacaktim açamadım öyle bir derdim vardı ki kafam kalmamıştı rabbim biliyor çalmadım kapı kalmadı ve malesef beni zayıf bilginden yanlış uygulamalara dahil oldum rabbim büyük affetsin benim çocuğum kalp krizi geçirir gibi oluyordu kalbi hızlı atıyordu bir gece rahat uyumamışım her gece korkuyla kalmıyordu en sonunda yuvam yıkıldı aylardır neler çekiyorum tam toplayacağım belki rabbim yardın eder toplanır Rab büyüktür söyledi varlıklar var biliyoruz ama ben bunu anlayınca kadar neler çektim halen çekiyorum tam anlamıyla bitmedi dertlerim hasılı kelam rabbim imas hocam dan bin kar razı olsun bir çok şeyin sebebi olan durumumu çözdü hasılı kelam bir derdiniz vari ise 50 mesajı doldurun ve ona ulaşın ben inanın daha 3 hafta geçti daha yeni kafam normale dönüyor neler çektin bir rabbim bilir imas hocam ben hakkınızı ödeyemem ben normal insan değildim çok çektim tam bile toparlanamadim hani hiç akıl etmezmisiniz diyor ya?ben akıl edemiyorum düşünemiyorum aklımı toplayamıyorum üstümdeki negatiflik ve evlatlarımıza etkiliyor du
|