Alıntı:
Aheste Nickli Üyeden Alıntı
Hepsi hikaye bana göre. Allah nasip etmedimi olmuyor.
İlaç dersin dünyanın parası tüp bebek dersin 70-80 bin . Sanki çocuk sahibi olmak keyfi bir durummus gibi nereye gidersen git kazıklamaya çalışıyorlar.Hocaya gidersin yumurta şu var bu var sana şunu yapacağım bunu yapacağım ver 10 bin lira. Doktora gidersin şu ilacı kullan ama bunu devlet karşılamaz ilaç dediğide icinde 30 tane var 15 günde bitiyor.Kutusu 750 lira. Yanında balık yağı kullan şunu kullan bunu kullan aylık 2.500 lira. Hiç kimse sormuyor asgari ücret alıyorsun geçinebiliyormusun. Yok ,herkes ver babam verr. Ben bıktım artık daha uğraşmıyorum. Anladım ki Allah nasip etmeyince olmuyor.
|
Ustam olursa olur olmazsa olmaz nasip ama sen pes etme. Son bir kez uğraş keçiboynuzu pekmezi al günde sabah uyanınca 2-3 yemek kaşığı, günde 1 havuç 1 muz tüket. 3 ay sonra spermlerin hem sayısı artacak hem ileri hareket eden oranı artacak. Manevi olarakta 1 Yasin 700 Estağfirullah zikri çek. Olacağına inan ama. Lütfen son bir kez daha uğraş. Hayırlıysa olsun diye dua et. Gerçekten hayırlıysa olur yeterki son bir kez daha uğraş.