Alıntı:
NGB Nickli Üyeden Alıntı
geçen bir yorumda yazmıştım hani istanbul-mardin arasını 10 saniyede alan 70 yaşındaki zat var demiştim.
Ben çakra-imge-hamdan-kayısıdan anlamam.
O zatla en son pandemiden önce görüştüm o zamandan sonra görüşmedim 2 seneyi geçti 3 seneye gidiyor belkide rahmetli oldu.
O birşey dediydi bazı insanların yüzlerinde dedi mümin ise nur görüyorum gördüğüm nur alnında burunda ve gözlerini altında hafif sanki bir fosforlu kalemle çizilmiş gibi beyazımsı bir ışık gibi düşün dedi.O gördüklerim sanırsam dedi namazı hakkıyla kılanalr dedi çünkü namaz kılan çokda dedi camide dikkat ediyorum çoğunda o nuru göremedim dedi.
birde şundan bahsetti hani derler ya alın yazısı diye 2 kişide denk geldim dedi 2 side nurlu insanlardı ama dedi.Burunun hemen üstünde alnına gelen yerde arapça yazıyı gördüm dedi ama ne yazdığını bana demedi.
Sen merak edip soruyorsun ya işte bazılarında var hallerde herkese demezler.sır ifşa oluyor olayı.Kimbilir daha neler gördüde anlatamadığıda bir kamyon vardır.
|
abim bu bahsettiğin zatın ismini lütf eylermisin izin olursa özelden de yazabilirsin ben mardindeyim gidip feyiz almak isterim belki de tanıdığım bir zattır.