Alıntı:
HATTAP Nickli Üyeden Alıntı
Sofim uygun değildir sayıya müracaat etmemek lazımdır.
Şimdi öyle bişey var ki tarikatta virdi olan birisi 3 defa Kahhar Kahhar Kahhar dese bile tarikat dairesinden çıkmış olur ki ilmi olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır.
Sen virde devam et inşaAllah
|
Hocam tarikatler neden vardır birbirinden ayrı ayrı sadece soruyorum yanlış anlaşılmak istemiyorum, peygamber efendimizin zamanında insanlarda böyle birşey yoktu sanırsam, hepimizin amacı Allaha düzgün bir kul olabilmek değil mi, ben kendi başıma ilerlemeye çalışıyorum sabah kelime i Tevhid hatmim var hergün 1.000 tane sonra sırasıyla 100 Salavat, 100 Estagfirullah, 100 İhlas 12 den sonrada 10.000 Ya Kabid okuyorum akşama kadar çok hoşuma gidiyor zikretmeden duramıyorum alıştım daha sonra vaktim kalırsa ki zor kalıyor bazen bitiremiyorum ihlastan devam ediyorum sayısız kendimce 3 haftadır böyle devam ediyorum daha öncesinde Ya Kabid yerine sürekli ihlas okuyordum şimdi Ya Kabid Zikri çok hoşuma gitmeye başladı ve ben pek bilmiyorum bu tarikatleri acaba hepsinin farlı bir amacımı var? Mürşidin olunca ne oluyor? Şimdiye kadar hiç tarikatle ilgisi olan birisiylede karşılaşmadım hiçbir bilgim yok o yüzden affedin cahilliğimi.