Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim Allah yardımcın olsun da ben şu kömürlükten balkona çıkan adamı anlayamadım bizzat seni mi gözetlemek için senin balkona çıkma saatlerini kolluyor askıntılık mı ediyor olayı daha net açıklayabilir misin?
3 yaşındaki çocuk ne kadar gürültü yapabilir ki biraz anlayışlı olabilirlermiş yani tek başına bakıyorsun çocuklarına eşin yok yardımcın yok tek başına yetmeye çalışıyosun ayrıca demişsin ki bazen çocukları onların oturduğu odadan çıkarıyorum ki ses gitmesin daha ne yapabilirsin
Herkesin imtihanı farklı tabiki buraya dert yanmışsın için dolmuş belli dua et kardeşim sıkıntıların sevince dönüşsün alt komşunla üst komşun biraz empati kursunda sana yardım etsin seni bunaltmasınlar
Ayrıca bol bol şükretmeyide unutma öyle kapı komşusu var ki bildiğin deli oluyor büyüyle uğraşıp hayat mahvedebiliyor en azından şükret ki sadece çıkıp demirlere vuruyor bunlar
|
Allah razı olsun,benim tarafimdan bakabildiginiz için,evet hiç kolay değil hem iki küçük çocuk hem herşeye tek basina yetmek,hem de bu komşularla uğraşmak,üstelik boşandıgimi söylemedim ne apartmana,ne mahalleye,eşim şehir dışında çalışıyor biliyorlar öyle dedim,alttaki adam da evli eşi başka şehirde tek kalıyor,arada eşi geliyor,bugüne kadar bu adamı gece balkonda çiçek sularken hiç görmemiştim , geçen sefer bilerek çıktığını düşünüyorum ve iyi niyetli olmadığını hissettim,henüz birşey demedim kimseye,dediğin gibi adam ortada yok,arkadaşına arabayla evinden eşya götürdü gelmedi geri,umarım tez gider.ben azıcık imkanım olsa bu evde de apartmanda da durmam,eski bir bina 3 aileyiz ,her ses duyuluyor,ama 3 yaşındaki çocuk ne kadar terbiye edilir,5 yaşındaki.kizim anlıyor o yapmıyor mesela, insanlar da bunu artık anlamalı,o kapı carpiyorsa bunu 3 yaşındaki çocuk. Yapıyor biliyorlar ama ben carpmisim ve bilerek yapmışım gibi tepki veriyorlar
Önceki evimdeki komşum melekti,kızım o zamanlar gece uyumazdi asla birgün şaka yollu bile olsa rahatsıziz,ses geliyor demedi,biz birşey duymuyoruz derdi,burdakiler alenen kötü komşu,bunu anlayabilecek insan deneyimim var,iyi komşu ne gördüğüm için,neyse sabrediyorum,umarım herşey sona erecek huzura ereceğiz inşallah,dualarınız ve iyi niyetiniz için tekrar teşekkürler.
Bu arada ben tarikat ehli,gizli zikir çeken biriyim,her gün sayıyla çekilen ismi şerifleri okuyamıyorum zaten tarikat virdim var çünkü,sırf bulunduğun evden,komşuna hatta mahallene etkisi oluyor diye tek başıma da olsam hatme yaparım,dua ediyorum,yani dua ederken bile onların hayrına olacak şekilde tasinsinlar diyorum,ben simdilik çıkamam evimden çünkü.