Alıntı:
Saviorangel Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm herkese son zamanlarda kıstas diye bir uygulama duyuyorum.Bu konuda bilgi almak isterim.Buyu ile 15 yılımı zehir ettiler.Cok şükür kurtuldum ama bana ve çocuğuma bunlari yasatanlarin bu dünyada aynısını yaşamasını istiyorum.Bu konuda önerebileceğiniz dua var mı?
|
2 secenek çıkıyor karşımıza
1) Allahim benim ailemin hanemin veya üzerimize tesir eden herhangi bir şer işlem yapan hangi yaratilmis var ise ve hangileri sebep oldu ise ben hepsini sana havale ediyorum.Vekil sen ol,tüm işlerimi devral hükmü sen ver Allahim..
2) (Sesli ve yavas ) 7 Fatiha 11 ihlas 3 felak 3 nas 1 ayetel kursu; Allahim okuduklarimdan hasıl olan ecir ve sevabı Efendimiz S.a.v. e , Cinler aleminde mahkemeyi kimler kuruyor ve kimler kurulmasında sebep oluyor ise onların uzerlerine , hediye ettim sen haberdar eyle..
(SESLI) Benim ailemin ...... üzerine yapılan her türlü şer niyetli işlemin iptalini ve bu vakte kadar kimler hangi yaratılmışlar sebep oldular ise şeriat ile yargılanmalarıni niyaz ediyorum..
Yapabilecekleriniz bu kadarla sınırlıdır..
İnsanlara da işlemi çevirmek mümkün ama Allah bi imtihan etmiş kimin eliyle ettiğinin bi önemi var mı? Bize saldıran kişileri büyücüleri vs vs.. hepsini Allaha havale eder,vesile olan yaratılmışların şeriat ile yargılanmasını isteriz..
Nefsimin eline kırbaç vermek herkes için çok tehlikeli , o yüzden Allaha düşmanları, vesile olanları şeriat mahkemesine yollamak en optimal çözümdür..
Allah izin vermiş başına bisey gelmiş aynı konuya takılıp kalmamak önümüze bakmak gerek..
Buyucunun uzerine okuma yapip muhurlerini kiralim varliklarin dokunmasini hissetsin tam manasiyla ,buyucuyu dovdurelim cinleri kirbaclatalim unutmasınlar bu ismi alem e ibret olsun dense bile yarın yine unutuyorlar
nasibi olmayana öğretemezsin.. gerçek hak hukuk içinde mahkeme i kubrayi beklemelisin..
Yav az aklınızı kullanın size hakları geçmiş ahirette günahları kime yukleceksiniz
Bu salaklardan çok bulunmaz ahirette eşek niyetine kullanın..