Alıntı:
Zeusv2 Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler yorum için. ben birşey sormak istiyorum sana. neden melekleri görüldüğü söylenince alınıyor ? bana farklı geldi bu olay. anlatabilir misin ? neden alındığını.
|
ben durduk yere niye melek görüyorum derim çünki kendimi övmek için melklerle dost olan şeytanın cennetten kovulmasına sebep olan şey kibirdi bencilikti alınmasının bunun dışında sebepleride var uzun bir mevzu aklıma gelenler bunlar
ayrıca eskiden sırrımı versemde bozulmamıştı çünki kibir yoktu ve allah rızası için vermiştim bu ilimi anlatmak için
bunun dışında nasıl arkadaşınız size sır veriyorsa manevi alemdende siz sırlar verilebilir arkadaşınızın sırrını anlattığınızda birdaha sır vermezse buda böyledir manevi alemden sır alamazsınız kimisi tövbeyle düzelir ama bazı hadimler bu konuda çok hassaslar bir kere bozdunmu sırrı ömür boyu yüzünüze bakmazlar
bazende öyle sırlar verilirki anlatsanız kol paça bağlanıp hastaneye kapatırlar buda maddi cezasıdır
bide manevi tokatta yiyebilirsiniz tokat derken ne kastettiğimi merak ediyorsanız sabah kalktığınızda üstünüzde tonlar varmış gün boyu dövülmüşsünüz gibi kalkarsınız yada başka şeyler gene bu hafif olanı