Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Hocam oyle olmadi ben cok yardim istedim imas hocadan ama bir sekilde etmedi en son siz araci oldunuz bende bir kac soru sordum sonra terslemisti beni benden ondan sonra tartismistim hatta size senin hatrina baktim yoksa hayatta bakmazdim dedigini hatirliyorum ben cok kirildim sahsen yani bu kadar bunalticak illalah getirtecek ne yapmis olabilirim diye dusundum sizin imas hocaya olan sevginizide anliyorum ama ben ayni duygularda degilim malesed sizde bana cok yardimci oldunuz biliyorum allah razi olsun ben sadece fikrimi soylemek istedim icimde kalmasin istedim amacim kimseyi kirmak degil yanlis anlasilmasin neyse ben biraz simdi okuma yapacagim size bir kirginligim kuskunlugum yok allaha emanet olun
|
Amin sizde Allah a emanet olun benimde size bir kırgınlığım yok ama keşke imas hocanın verdiği uygulamaları yapsaydiniz şimdiye çoktan iyileşmiş olurdunuz Allah tez zamanda şifanızi versin Allah yar ve yardımcınız olsun dualarınız kabul olsun