Alıntı:
edullezi Nickli Üyeden Alıntı
yok abi genelde evdeyim zaten kalabalık ortamlarda dışarıda ve kapalı alanda heyecan kalp çarpıntısı sıkıntı oluyor. Uzun süredir depresyondayim. Yaklaşık 1 seneden beridir çok sıkıntı çekiyorum abi anksiyete panik atak vesvese falan. Valla abi bırakamıyorum sigarayı da daha çok içiyorum maalesef ama denerim bırakmayı. İşte son 4-5 aydır namazlara zikirlere daha önem göstermeye başladım ama, ibadetlerde de dengesizlik var bir günüm bir günümü tutmuyor.
|
Ya gerçekten üzüldüm şimdi ben seni baştan bir okuyayım müsait zamanımda iletişime geçeyim sen güven bana izah ederim ben sana sende kurtulanlardan ol
Dokun bakalım sol kulağında ısı varmı senin kardeşim
Kafan sık sık kepek bağlarmı Buda musallat belirtisidir
Alıntı:
yok abi genelde evdeyim zaten kalabalık ortamlarda dışarıda ve kapalı alanda heyecan kalp çarpıntısı sıkıntı oluyor. Uzun süredir depresyondayim. Yaklaşık 1 seneden beridir çok sıkıntı çekiyorum abi anksiyete panik atak vesvese falan. Valla abi bırakamıyorum sigarayı da daha çok içiyorum maalesef ama denerim bırakmayı. İşte son 4-5 aydır namazlara zikirlere daha önem göstermeye başladım ama, ibadetlerde de dengesizlik var bir günüm bir günümü tutmuyor.
|
Sigara içtiğin zaman üzerine daha çok ağırlık biniyor fark etmeye çalış
Sürekli yatış pozisyonundasın oturmaktan bile sıkıntı çekiyorsun sen
Alıntı:
|
Bu durum çok normal senin kadar ağır musallatlıları dinden çıkarıyorlar