Alıntı:
Devilll Nickli Üyeden Alıntı
Astral bu işin erbabınıni arıyorum
Son nokta nasil olmali nasıl çıkılmalı
Netten alinan bilgileri yazmasanız makbule gecer genellikle
Carsmaba geceleri ve cumartesi geceleri yaşıyorum. Beden havalaniyor kulaklar uğultu ruzgar gibi gözüm kapalı halde resimler hızlı hizli gidip gelmesi sonrasi yok 😑
|
Detayli anlatsan daha iyi olurdu resimler hizlaniyor derken astral e mi cikiyorsun astrali imgeliyormusun ?
Astralemi cikiyorsun zihin olarak mi resimler hizlaniyor gözperdende mi yoksa zihnindemi
Astrale cikinca ruya alemi gibi yani bedenle pek bi bagin kalmiyor kendini gorebilirsinde gormeyebilirsinde misal astrale ciktin ruya alemine gecmede olur ayni bilinc ile istedigin gbi hareket edersin bu lucid yani bilincli ruya oluyor ruyada bilincin oluyor astral sana bilirsin ama patlayan kafa sendromu gibi bi hal oluyor yakazadayken o surecten sonra evin icinde dolanabilirsin evden cikabilirsin misal astral öncesi beden halinde hortum gibi kasirga gibi seyler gorursun titreme bedensel olmuyor ruhsal olarak icinin titredigini gissedersin yani denildigi gibi vucud titrese biri mudahale eder yani astrale cikarken patlayan kafa sendromu gibi ayni hal oluyor sonrasi iste kalkip yurursun tabi evdeki varliklari gormesen koruma yapmadan cikmayin astralde gordugunuz varliklar sonra musallat oluyor benim başima gelmişti astralde gordugum varliklari gercek hayatta ciplak gozle gormustum 2 3 defa ama cinlerde kediler gibidir sizi gizliden izlerler siz onlara bakincada hemen kacarlar yani dikkatli olmak gerek