01.06.23, 01:45
|
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 8 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
pitbull1212 Nickli Üyeden Alıntı
Gece gece bakınırken dikkatimi çekti, insanları analiz ederim ve çok şükür doğru çıkar,bazen iyi davransam da sonra kırıcı şeyler söylenebiliyor,zaten acayip karışık tuhaf bir hayatım var,gerek düşünce,gerek hayat olarak, namazı 5 vakit kılıp kısa sürede bırakıyorum,sonra yine başlıyorum, içimde ki istek büyük,ama bir şey engel oluyor gibi, yalnız musallat gibi bir şey olduğunu düşünmüyorum, çünkü çok yakın bir tanıdığım, sağlam bir çevresi var,yani bu ilimle uğraşıyor,ve bir şey olsa söylerdi, bazen orta halli neşem varken , günümün çoğu anı depresyonlu geçiyor,ve şuan da ailem dışında arkadaş vb. Yok tek tabancayım ama bunu ben istiyorum, çünkü maalesef dünya da kalbi temiz, güvenebileceğim birini pek göremiyorum,elbet var ama denk gelmesi zor gibi,zaten dışarı pek çıkmam,az önce bir başkasına sen de şu var mı deyince,ve aynılarını kendimde görünce yazasım geldi iyi akşamlar.
|
dostum valla ben kendimi cümlelerle ifade edecek olsaydım böyle yazardım. Ayrıca bende uzun süren depresyona ek olarak 1 senedir vesvese anksiyete panik atak sosyal fobi çıktı. Çok zor bir durum. Allah kimsenin başına vermesin. Bunları imtihan olarak düşünüyorum, beni Allah'a yaklaştırdı şükür inşallah daha da yaklaştırır. Ama işte çare için de vesile arıyoruz inşallah da buluruz.
|