31.05.23, 16:37
|
Gayretli üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 24 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Jindallae Nickli Üyeden Alıntı
Yaklaşık 2 senedir psikolojik tedavi görmeme rağmen hicbir sekilde hayatta mutlu olamıyorum, sahip oldugum hicbir sey mutlu etmiyor zevk vermiyor, herhangi birsey icin cabalayasım gelmiyor, daha 23 yaşında biri olmama rağmen 60 70 yasindaki insanlarin bikkinligi var üzerimde. Hayattan cok yoruldum, gercekten cok yoruldum,isim vardı isimden ayrıldım, eskiden başarılı bir insandim ama suan yapacağımı bilmeme ragmen hicbir sey yapmak gelmiyor icimden ,namazi biraktim eskiden her gun 1 kez bile olsun zaman yaratip yasin okurdum , okumayalı aylar oldu. Boğuluyor gibi hissediyorum. Nefes aldıkça yetmiyor. Ben artık hayatimda olan insanla bir evlilik yoluna girmek istiyorum o da olmuyor. Herseyden o kadar yoruldum ki bazen durup diyorum o kadar ettigim dua bosuna miydi. Kalbim cok agriyor, sürekli aglamakliyim, nefes alamiyorum, ruhum tükenmiş durumda artik dua bile edecek halim kalmiyor isteksizlikten , medet. Allah rızası için beni toparlayacak birseyler söyleyin yapmaya çalışayım. Cok yoruldum yasamaktan.
|
İnşallah ara Arada olsa siteye girer bu yorumuda okursun
Ağır musallatlılardansın destek alman gerekiyor
|