Alıntı:
Babaali16288 Nickli Üyeden Alıntı
Ama niyetlen diyorum kabul etmiyorsun
İsmini istiyorum vermiyorsun nasıl olacak bu iş nasıl alacağım ben seni niyetime deadsoul diye alamayacağıma göre bende çok yoğunum okumaları bile iş yaparken yapıyorum günde yarım saat odaklansam sana çok fazla tesir de etmez en aşşa 6 7 saat okunman gerekiyor o okumaları yapınca vesvese 1 den 3 e çıkacak vazgeçirmeye çalışacaklar neler neler olacak nasıl olacak bu iş çıkamadım işin içinden
|
Niyetlenicem hocam dedimya o konuda mesaj kutunuz açılsın konuşalım niyetlenicem inşallah olacağı varsa olur zaten yani sorun yok
Alıntı:
Babaali16288 Nickli Üyeden Alıntı
Ama niyetlen diyorum kabul etmiyorsun
İsmini istiyorum vermiyorsun nasıl olacak bu iş nasıl alacağım ben seni niyetime deadsoul diye alamayacağıma göre bende çok yoğunum okumaları bile iş yaparken yapıyorum günde yarım saat odaklansam sana çok fazla tesir de etmez en aşşa 6 7 saat okunman gerekiyor o okumaları yapınca vesvese 1 den 3 e çıkacak vazgeçirmeye çalışacaklar neler neler olacak nasıl olacak bu iş çıkamadım işin içinden
|
Benim çok vesveseli olduğum bir dönem vardı vesveseden nefes alamıyorum yani onu atlattiysam bunu hayli hayli atlatirim vesveseden artık vuramazlar beni Allah'ım izniyle