Hasetçilerin ve zalimlerin şerrinden korunmak için ne yapmalıyım ?
Herkese selamünaleyküm.
Yaşım 21. Şu yaşıma kadar kendisinden hayır görmediğim akrabalarım var.Babaannem, amcalarım, halalarım; kendimi bildim bileli bize düşmanlar ve çok zalimler.
7-8 yaşlarımdan beri hatırlıyorum, onlar hep bize kötülük etti, ailem fakirdi, annemin altınlarını çaldılar, ailemize büyü yaptılar. Bu son zamanlarda da üzerimize gelmeye başladılar. Babannem dedemden bize emanet edildi ve ona biz bakıyoruz. Ama o her gün farklı bir şekilde fitne fesat çıkarıyor ve amcalarım-halalarım onun yalancı ve fitneci olduğunu bile bile ona inanıp üzerimize geliyorlar. Evimizi ve birkaç parça arazimizi (tek varlığımız) elimizden almaya çalışıyorlar. Allah göstermesin ama bu vicdansızlar zamanında babamın canına kıymayı bile planladı. Bu nedenle korkuyorum ve yardım istiyorum. Allah şahidim olsun şu güne kadar onlara tarafımızdan en ufak bir zarar dokunmadı.
Allah affetsin ondan başkasından yardım istemiyorum. Ancak ilmim yetersiz ve Allah'ın yardımına vesile olabilecek biri varsa lütfen bana tavsiyelerde bulunsun. Bu fitneci zalimlerin sadece bizden uzak kalmasını istiyorum. Onların elini kolunu dilini bağlayıp hayatını mahvetmek istemem mazallah günahları fazla ve bu vebali taşıyamam. Ama onların yaptıkları yüzünden ben ailemi yalnız bırakıp üniversiteye bile gidemedim bıraktım. Yardım eden, etmek isteyen herkesten Allah razı olsun.
|