Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Kalp gözü basiret gözü vs uygulamaları denemiyorum sonuçlarını biliyorum basıma neler gelir tahmin ediyorum karanlıkta önümüzden bir kedi geçse odumuz patlıyor başka alemler adamı delirtir. Ben zeka üzerine anlayış üzerine çalışıyorum
|
Kardeşim genelde yapılan uygulamaların enerjisi göz perdenide etkiler sen dikkat et mümkünse zikirlerini azalt, kalp gözünün açılması çok güzel bişey ama insanı çok yorar oda mesela tamamen açılması zaten zor evliya olmak gerek ama bazı perdeleri kaldırır Allah bizim gibi günahkar kullar görsünde ibret alsın ona sığınsın diye,mürşitsiz kalp gözü sorun olmuyor ama göz perdesi sıkıntı olur bir sami hocaya danış istersen bu konuyu
Alıntı:
ulubatlihasan Nickli Üyeden Alıntı
peki iyi bir şey mi ? sıkıntı yaratabilecek şeyler mi ? Birde kuyunun içinde bulunan belli başlı şeyler ne işe yarar ? yani bir sıkıntı yaratır mı ? büyü sayılır mı ?
|
Kuyunun içinde olan şeyler büyüde olabilir bereket içinde olabilir kuyunun suyu kurumuşsa onun içinde olabilir yani değişir görmek lazım kuyunun içindekini, hamsa sıkıntı çıkarabilicek bişeymi sorusu çok yönlüdür bence çünkü dediğim gibi farklı farklı yerlerdr kullanılıyor sıkıntı çıkarabilme ihtimali var bence