Alıntı:
Babaali16288 Nickli Üyeden Alıntı
Salya akıttığım yok gayet sakinim keyfim de yerinde
1 kaç gündür söylesemmi diye düşünüyordum iyikide söylememişim
Eğer üflemeyi kesmesseniz benim bunu kime dediğim belli yoğun sinyale gireceksiniz
Sallıyosun ama tutturamıyorsun hiç bir şey bildiğin yok bana dünden beri bakım yapanlar gerçeği gördü gitti senin art niyetin var
Çok çok doğru musallata rağmen bunları anlayabilmek büyük nimet
|
Sen şimdi sabaha kadar kendine parçalasan da haksız olan sen olursun ben daha öncede uyardım seni herkes kendi ekmeğinde kim ne yapıyorsa kendini bağlar ilmin varsa insanlara öneride bulun ki var öyle ulu ortada ben burdayim demenin de anlamı yok sorgulagin adamin ilmi ful + ful değil lakin çoğu şeye vakıf ve izinli sitede herkes bakım yapamaz admin izin verdiği kişiler hariç admin bile izin vermek istemez
bazıları çok baskı yapınca bakım isteyince @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mecburiyetten yapıyor emeğinin karşılığınıda alıyor
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
yyok hocam siz yanlış hocalara denk gelmişssiniz benim gittiğim hoca hem kalp gözü açık hem insanların sorunlarına yardımcı oluyor hemde ücret almıyor hemde hayır erbabı dergahına gelenlere her gün ücretsiz yemek veriyor kandillerde sabahlara kadar uyumayıp ummeti muhammede dua ediyor depremdede en son 15 10 gün deprem bölgesinde kaldı grubuyla beraber şimdide ordaki insalar için bin ton bakliyat hazırlatıp kolilettiriyor öyle rabbim dogrusuna denk getirsin
|
Maşallah bizede dua etsin bizide duasında bulundursun 🌷