Alıntı:
ebuzer0606 Nickli Üyeden Alıntı
Benim üniversite bı arjadasim vardı uveysi zikri çeken yanına bir kaç kişi topladı, ben dahil, hem okulumuzu okumamiza mani oldu, hem o dönem kaç kişi varsa etrafında ataist olduz ben yıllar sonra ondan aldım darbeyi zor atlattım, hala atlatamayanlar var, bende çektim o zikri, her çektiğinde beynine başka birisi yerleşti, rüya tabiri, uzaktan bakım, insanların makamını tayin etme hepsi indada vardı, ama mahrem yeri açık gezerdi, kız arkadaşı vardı bizim nikahimiz sema da kıyıldı derdi, o arkadaş elime geçse boğar öldürürüm, o kadar net söylüyorum, sen vazgeç o zikirden.
|
ve bi ornek daha yahu bu zikirde abes hicbir nokta yok nasil insanlar boyle hayatlari karariyor acaip kotu seyler yasiyor anlayabilmis degilim hemde baya bi fazla örnekleri mevcut misal bu kardesde oldugu gibi
100 tevbe esragfirullah
100 herhangi bir salavat
3 ihlas
1 fatiha
100 kelime-i tehvid
ve bir takim usulu erkan
nasil yahu diye kafa yedirtir bu zikri bende çektim uzun bir süre bi zarari ne bana ne cevreme olmadi tek bir aciklama yapabildim sirasi ve sayisi sufli yada şeytani leri telefon numarasiymiscasina dikkatlerini cekiyor ve şahıslarda musallat varsa yada çevresinde yada bazi vasiflari ciddi anlamda ters tepiyor sağ salim cikan vasfi acik olanlarda bi hayli az
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardesim sizde uveysi veysel Karani hakkinda bir takim paylasimlar yaptiniz bi açıklık getirsenize nedir işin asli aciklamam yeterli mi yetersizmi ?