Alıntı:
Babaali16288 Nickli Üyeden Alıntı
Sen bunları neye dayanarak yazıyorsun sen inanmıyorsun diye görüşün olmadığınımı zannediyorsun sahi sen neye inanıyorsun ben söyliyeyim sen aklına uyana inanıyorsun haddi de çok fena aşıyorsun çoktan ifrat ve tefrit sınırlarını aşmışsın itikadında bozulmuş küfrede düşmüşsün normal şartlarda yazmazdım ama son bir umut yazdım ama sen iyi değilsin hemde hiç iyi değlsin izinlide değilsin düşmüşsün cinlerin eline oyuncak olmuşsun
Bir zamanlar talebeye ev veren kişi şimdi ne olmuş dön kendine bir bak titre kendine gel ben burada kendimi ifşa edecek her şeyi yazacakda değilim her an kibire düşmeyle ayağımın kayması bir olur kabileti olan az çok biliyor zaten
|
burada milleti kandirip durma, cinlerin oyuncagi olan sensin,daha bir kac evvel agliyordun burada kurtarin beni cinlerin elinde oyuncak oldum,bakim yapin bana diye yazdigin mesajlari unuttun herhalde daha yazdiklarinin cogunu soylemiyorum oyle iftira tipi konusmasan bunlarida soylemezdim ama hem boyunu hem kilonu hemde cismini asan sozler kullaniyorsun ,iste senin gibi haddi asanlar once musallatliyim diye agliyor,bir kac sonra kulagina fisildayan cin yüzunden ya mehdi oluyor yada senin gibi bakim yapmaya basliyor,bu arada bakim yapiyorum diye millete musallat bulastiriyor,burada senin gibi biri daga vardi avucuna şunu yaz şotle guzel seyler olacak diye kac kisiye musallat yapistirmisti sende onun baska versiyonusun