Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
madem riyazat yapmadin,ilme girmedin,yaninda kulagina fisildayan yada gosteren veya hissettiren yok, ne diye ona buna bakim yapnaya calisiyorsun, bakimin sekli var usulu var ilmi var ,oyle resim gönderde bakayim zirvalamasiyla olmaz bu isler, milletin kanina girip sasirtacaksin, madem ruya ilmin yok niye milletin ruyasina bicim ciziyorsun ruyanin bir harfini yanlis yorumlarsan ruyanin tüm anlami degisir ve buyük vebal olur bunu bilmiyormusun, kulagina fisildayan olmadigindan eminmisin,ama bu fısildayan senin hayrin icin fisildamaz 2 veri 22 alir haberin olsun...
|
Sen bunları neye dayanarak yazıyorsun sen inanmıyorsun diye görüşün olmadığınımı zannediyorsun sahi sen neye inanıyorsun ben söyliyeyim sen aklına uyana inanıyorsun haddi de çok fena aşıyorsun çoktan ifrat ve tefrit sınırlarını aşmışsın itikadında bozulmuş küfrede düşmüşsün normal şartlarda yazmazdım ama son bir umut yazdım ama sen iyi değilsin hemde hiç iyi değlsin izinlide değilsin düşmüşsün cinlerin eline oyuncak olmuşsun
Bir zamanlar talebeye ev veren kişi şimdi ne olmuş dön kendine bir bak titre kendine gel ben burada kendimi ifşa edecek her şeyi yazacakda değilim her an kibire düşmeyle ayağımın kayması bir olur kabileti olan az çok biliyor zaten