Alıntı:
Babaali16288 Nickli Üyeden Alıntı
Çıtayı yükseltmedim sıradan birisiyim bu ilme de girmiş değilim hayatımda 1 gün bile riyazetli oruç tutmadım
İnsanların makamını tayin ettiğimde yok bakım yapmakda öyle uçuk bir şey gelmesin bir insanın bakım yapması için illa kulağına bir cinin fısıldamasına gerek yok acil müdahale yapılması gerekenler vardı müdahale yapmaya çalıştım
Rüya tabirine gelirsek hiç bir kimse bir veli gibi peygsmberler gibi rüya tabiri yapamaz saatini gününü anlayamaz tam manasına vakıf olamaz çok küçük bir kısmını anlayabilir bunuda zaten görüşü açık olan kadın erkek satanist hristiyan kişiler bile yapabiliyor
|
madem riyazat yapmadin,ilme girmedin,yaninda kulagina fisildayan yada gosteren veya hissettiren yok, ne diye ona buna bakim yapnaya calisiyorsun, bakimin sekli var usulu var ilmi var ,oyle resim gönderde bakayim zirvalamasiyla olmaz bu isler, milletin kanina girip sasirtacaksin, madem ruya ilmin yok niye milletin ruyasina bicim ciziyorsun ruyanin bir harfini yanlis yorumlarsan ruyanin tüm anlami degisir ve buyük vebal olur bunu bilmiyormusun, kulagina fisildayan olmadigindan eminmisin,ama bu fısildayan senin hayrin icin fisildamaz 2 veri 22 alir haberin olsun...