Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Benim konuma benzer bir konu açmışsın senin de kafan karıştı çünkü çok fazla ikilem var net bir cevaba ulaşmak zor ben kendi hikayemi anlatıyorum burda bana musallat yada büyü yok sen de deniliyor sonra musallatın gitmesi için buruc suresiyle tekvir suresi okumam istendi düzenli şaşırıyorum şimdi bu ikilemlere bir mantık arıyorum o da yok
Ama sana şunu söyliyim ben erbaini İdrissiye çektim fena şeyler geldi başıma ve öyle çokta çekmemiştim 1000 tane falandı fakat o hafta hızımı alamayıp ya latif esmasının büyük ebcedini çekmiştim 3 günde 16641 evde kıyametler koptu kavga gürültü yanlış anlaşılmalar gereksiz gerginlikler işler sarpa sarmıştı ister istemez korkuyor insan
|
Ya latif esmasindan sonra olmus olabilir ruhaniyeti yuksek evet iste denildigi gibi devam edilmesi lazim bende 6.ismi serifi cekmistim yillar once sonra biraktim hayatim cok kotu sarpa sarmisti gerci o zaman benim hastaligimdan dolayi oldu olanlar ama birakmamak lazim bence hisslerinize guvenin ustunuzde oyle bir sey oldugunu hissediyorsaniz ona gore ayetler okuyup devam edin bana hep sende bir seyler yok dendi burdan bir hocayla konustum ustumde cok acayip seyler cikti benim tahmim ettigimdende fazla cikti hatta oyle deyim bol bol ya selam esmasi cekin selamete cikmak icin allah bir sekilde yol gosterir tekvir suresi buyuye iyi geliyor diye biliyorum