Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
İmas Abi anlayabilmek için bir çok konuda senin yardımına ihtiyaç duyduğumu belirttim ama sen pek bildiklerini öğretmek konusunda hevesli değilsin
Bu aynı şeye benziyor şirketlerde en iyi üniversitelerden mezunları genelde dikkate alırlar ama önce de iş tecrübesi sorarlar işe almak için
Yeni mezun olmuş adaylar ne yapmalı ne yapabilir Tecrübe isteyen kurumlara o zaman ben boşuna mı okudum hepiniz tecrübe istiyorsunuz demekki hayatım boyunca hiç işe giremiycem mi desinler
|
internetten ilim mi ögretilir ilim mi ögretilir,açik ögretim fakültesinde bile yilda bir kayit tazelemeye büroya gidilip kayit bizzat tazaleniyor ki kisinin cismaniyeti görülsun,simdi bu ilim acik ögretinden daha mi düsuk ki uzaktan gazel okuyacagiz,kim kimi taniyor ne amacla kullanacagi belli mi? murid mürside tabi oluyor, mürsit uzun bir sure muridi test ediyor inceliyor, bazi seyler kafasina yatmazsa müridlikten azlediyor, tüm bunlar duruken ben niye bir cok bilgiyi tanimadigim bilmedigim görmedigim kisilere vereyim
İmamı Şafi ra.
|