Alıntı:
gecesahini22 Nickli Üyeden Alıntı
geçen sene esami idrisiye okumuştum da rhatsız etmişlerdi durup duruken korkuyordum sabah ezanı öncesi dıaşrıdan bağıranlar, karabasanlar filan sonra bıraktım
|
Ha işte söylemek istediğim bu çok fazla ikilem var ve açıkçası kimse bunun cevabını bilmiyor bence musallatı olan büyüye maruz kalan da zikir çekebiliyor çektirmezlermiş falan ben buna inanmıyorum vaka vaka değişebiliyor çok fazla örnek var ben ne zaman istikrarlı ibadete başlayıp zikir çeksem ki Esma-ül-Hüsna bile değil sonrasında rahatsız edildim Buda musallattır bir bakıma rüyada korkutulmalar çirkin rüyalar halüsinasyonlar buradaki herkes bunları yaşıyor nasıl oluyorda bağlantı kurulmuyor ben ona şaşıyorum benim hocalardan duyduğum bu varlıklar çok kindar çok zeki bazen saklanabiliyorlar bakımda çıkmıyor yada öyle kuvvetlisi var ki Ayetel kürsiye dayanabilen var kişiyi terk etmiyor yanından ayrılmıyor fırsat kolluyor uygun zamanda yine fiti veriyor Yinede bütün bunlara rağmen İmas hocam sizin söyleminizi anlayamıyorum bedene yerleşip kontrolü kaybedenlerden bahsetmiyorum diğer vakalardan bahsediyorum