Alıntı:
Garipbirkul Nickli Üyeden Alıntı
Tum kardeslerime abilerime hocalaerima Selamun Aleykum. Kardeslerim yasadigim durum nedeniyle ve burda da ayni durumda bulunan zarar goren arkadaslar nedeniyle bu basligi actim. Zikri herkes sever burada da kimisi Allah rizasi affi icin kimisi farkli amac icin cekiyordur. Rabbim hepimizden razi olsun. Ben de Allah rizasi icin affi icin cekiyordum Allah bilir. Uzun sure ayni zikri cektim ama mursitsiz sayisi belli olmadan. Sonra art arta ruyalanmalar korkutmaya calismalar vs. En son da enerjiye geldiklerini hissettim. Belirli bir sure sonra asiri enerji birikiyor sanirim ve geliyorlar. Musallat desem eski yasantimda boyle kulak cinlamasi ugultusu vs yoktu. Onun icin cekecekseniz de bilmeden gelisiguzel cekmeyin. Allahin zikrinden ona ibadetten alikoyma amacli filan yazmiyorum tövbe hasa. Gunahlardan yeterince uzak durmaya calisin kardeslerim. 10-15 gundur ne kafa ne beyin biraktilar ugul ugul ugul. Insanin psikolojisi de kalmiyor. Allahin adini andirmamaya mi calistilar anlamadim. Allah yar ve yardimcimiz olsun ihlas ve ihsanla yolunda yurumeyi nasip eylesin.
|
Kardeşim Kurani Kerimde Allahı çokta zikredin diyor mu ?
Mürşidsiz zikretmeyin dediğini ben görmedim sen gördün mü ?
Kendi imtihanınıza göre fetva updateleri yapmayın şurada..
"Ben de Allah rizasi icin affi icin cekiyordum Allah bilir"
Allahın rızası Efendimiz S.a.v.'in yolundan gitmekle,Affı tövbe etmekle olur gece oturup zikir çekmekle olmaz..
Ya Rabbi ben sana 1-2 saatimi ayıracağım,çünkü bi tek o saatlerde boşum o saatlerde müsaitim sen hem benden razı ol , hem beni affet..biliyorum 1 tane zikir için çok şey istedim..Efendim S.a.v.'in yolu bu değil ben kendi kafama göre bi yol belirledim bi zikirle hem affedicen hem razı olacaksın nasıl fikir ?
Bak yoldan uzaklaştıkça manasız haller durumlar başlıyor..
Yoluda öğretnmek için kulaktan kulağa oynamaya gerek yok,Efendimiz S.a.v.'in hayatını okuyun araştırın..
Allahın seçkin kulu günde kaç kere hangi vakitlerde şeytanlardan Allaha istiaze ediyordu bir bakın,sonra gelip çokça zikir çekmeyin diye atıp tutarsınız burda..
Size mi kaldı lo , musallat yaşarken insanları endişe ve korkuya sürükleyip zikirden uzaklaştırmak ? size mi verdiler bu görevi ?