Alıntı:
Quintus Nickli Üyeden Alıntı
Bu ilmi ehil kişilerden öğrenilmesi şarttır öyleyse. Ehil olan kimse ise bu bilgileri kolayca kimseyle paylaşmaz tahminimce. Doğru olan kendi ilmini kendin yaratmak diyebilirmiyiz o vakit. Çünkü bazı konularda kişiler paylaşmiş rüyalarinda gördüğü olumsuzluklarin gerceklestigini söyleyen kişiler. Bu konulara tekabül bazi tecrubeli uyeler. Kimseye anlatmamalısın gibisinden seyler soyluyorlar. Daha iyi anlamaya basliyorum havasin derinliğini
|
havas diye birşey yok denilebilir allahı bolca zikredenler allahın rızasını arıyanlar en pilana çıkar siz nasıl hocadır bilir derseniz diyer alemdede öyledir diğer alemi gözdesi olmaya başlar kişi ozaman allahın izniyle bazı olaylar meydana gelir bazı hediyeler verilir o zata o zât kendine notlar çıkarır(bizim havas kitabı defiklerimiz)
pasta yapılacakken yumurta nasıl kırılır diye anlatmazsınız tarifi verirsiniz bu zâtlarda bu kitaplarda yumurta kırmayı anlatmamış (öğrencilerine anlatamlar var) pasta tarifini aktarmış bazı kişilerde bu tarfileri türkçeye çevirirken insanlar bu keki yapmayı beceremez ben eksik anlatıyımda denemesinler diye eksik bırakır havas budur
günümüzde cindarlar havas adı altında büyü bağlama işlemleri geri döndürmeler yapıyorlar niye ben büyü yapıyorum derse kimse gelmez ben havas ilmi uzmanıyım anında seveni geri döndürürüm dese gören ne der aa havas havasta islami bir ilimmiş ozaman bu adam güvenilir iş yapılır diyip yöneliyor bide bunu medyumluk adı altında pazarlıyorlar bu yüzdende havas kötü birşey olarak tanımlanıyor artık