Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Ne yaparsan yap duaların kabul olmayacak istersen kendini parçala tek çaren unutmak diyorsunuz yani…. İşte burada hani duada ısrarcı ve sabırlı olmak gerekirdi denilmesini de anlamıyorum..
|
Konuyu çok takip edemedim ama yanılmıyorsam dua ettiğin kişi evli evlenmiş böyle bir şey için dua edemezsin ısrarcı olabileceğin bir durum değil bu ısrarcı olmaya devam edersen başına bela gelir çünkü istediğin şey haram
Sen kendi sevdan için dua ediyorsun belki o evli çiftte birbirleri için dua ediyor sen 3. Şahıssın onlar evliler Helal olan onların sevdaları seninki haram
Ha belki çok dua edersin o olacak onu istiyorum diye diretirsin yuvalar yıkılır sen emeline ulaşırsın ama bir bakarsın imtihanın olur burnundan gelir hayırlı olanı istemen lazım
Ben çok kalabalık bir çevreye sahiptim arkadaşlarım sosyal hayatım herşey çok güzeldi annem hep hayırlı faydalı insanlarla karşılaşasın diye dua ederdi böyle dua etmesi beni çok mutlu ederdi sonra bir gün imtihanlar yaşamaya başladım ve bunlar tabiki 5 sene içerisinde oluyor bir baktım sosyal hayat diye bir şey kalmamış arkadaşlarımla eski samimiyetim yok uzaklaşıyoruz birbirimizden o zamanlar üzülsemde şimdi Allah’ın beni onlardan kurtarmak istediğini görüyorum
Benimde gönül işim oldu hatalı bendim ama kaybedince nefsim kaldırmadı bunu geri kazanmak istedim bir kaç hacet terkibi yaptım dilekler için okunan dualar hacet namazı öyle celp büyü sihir vs hiç girmedim o işlere döndü de ama ilginçtir ki bir anda ben soğudum ve yine uzaklaştırdım kendimden ve belkide onu üzdüm ki başıma başka başka belalar gelmeye başladı
Sana kendi hikayelerimdende bahsediyorum ki yalnız olmadığını bil içinde yaşadığın hüznü bizler buradaki arkadaşlarda farklı farklı şekillerde yaşıyoruz hayat bundan ibaret değil kaç yaşındasın mesleğin nedir bilmiyorum ama kariyerine odaklan amaç edin hobilerin olsun kendine yatırım yap inan bana aşk acısı en hafifi daha neler neler var..