Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim sen ettiğin duanın kabul olunup olunmayacağı konusunda tereddüt ediyorsan olmaz zaten baştan hata yapıyorsun, sana söylemek istediğim birşey var bizde senin gibi şeyler yaşadık ben hatalarımdan sayıyorum çünkü Allah'tan başka birşeye fazla anlam yüklemek doğru değil kalbine bir sızımı düştü Hasbünallahi ve ni mel vekil de sonra dön birde nefsine de bunu başına bir belamı geldi yap aynısını dünya sınav dünyası iyisiyle kötüsüyle yaşayıp ölücez, dünyada o kadar garip şeyler varki bir süre sonra bunları görmeye başladığımda çok hayret içinde kaldım nasıl bunlara rağmen yaşıyoruz diye Allah bizleri o kadar fazla şeyden koruyor ki bir bilsek tek derdimiz kul olabilmek olurdu...
|
Dünyayı anlamlandırmak istesem de bunun için de elimden tutan yol gösteren yok ki? Örneğin var olanın ötesinde keşfedebilmek için havası merak edip bu siteye üye olmuştum hep. Ama söylenen hep şu mürşidin olmadan hiçbir şey yapamazsın. Mürşid nasıl bulunur diye sorduğumda da cevap verilmiyor. Küçük bir şehirde oturuyorum bir kadın olarak tek başıma bana yol gösterecek insanlrı nasıl bulabilirim o kadar su istimal eden kişiler var ki… İlim sahibi olamadım çünkü yol gösterenim yok ee yaşadıklarıma kendi kendime derman çare aramaya çalışıyorum onda da cevap hep senin için hayırlısı buymuş deniliyor. Yaşıtlarım tek tek evlendi, iş güç sahibi oldu ben çabaladığım halde hiç birini yapamadım bana da reva görülen buymuş demek ki