Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Evlendiği süre boyunca unutmak için çok dua ettim çabaladım, ama olmadı olmuyor. Ben 26 yaşındayım bu yaşıma kadar ilk defa birisini sevmiştim ve bundan sonra sevebileceğimi zannetmiyorum. Yaşıtlarım tek tek evlendiler zaten bana hayırlısı olan ömür boyu yalnız kalmak mı peki? 🥺 Ben başka bir erkekle değil evlenmeyi düşünmek yan yana durmayı bile içim almıyor başka birisi benim için nasıl hayırlı olabilir ki? Her şeye rağmen onu çok istiyorum kötü bir şey mi Allah’a dua etmek anlayamıyorum ki….
|
Evet anlayamıyorsun anlamak istemiyorsun bundan öncede biri yokmuydu onu nasıl unuttun sen takıntı hale getirmişsin olsunda ne olursa olsun diyorsun sen bilirsin adam 1,5 aylık 18 yaşındaki karısına neler yaptida kız ve ailesi hemen adamı bıraktılar kız 18 yaşında dul kalmayı göze aldı o kızın yerinde 1,5ay evli kalıp şimdi dul olarak ailenin yanına donebilirdin neyse sen anlamak istemiyorsun artık sana birşey demiyorum illa hayatını mahvedeceksin et bakalım ilerde kafanu duvarlara vuracaksın dost acı soylermis umarım sen bunları ayırmak için büyü yapmamış ve yaptırmamışsindir neden 1,5ayda hemen boşandılar merak ettim doğrusu sen gecensene anlatırken kızın adamı çok sevdiğini anlatıyordun gecensene o kadının yerinde olmak istiyordun görüyorum ki hala o kadının yerinde olmak istiyorsun hayatını tamamen mahvetmeden anlamiyacaksin anlaşıldı 1senedir anlattık anlamıyorsun