Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Tüm yanlışlarına hatalarına rağmen birisini çok sevdim ama o beni sevmedi büyük ders verdi. Unutmak için çok çabaladım ailemin gösterdiği bak bu çocuk iyi hoş bunun görüş dediklerine şans vermek istedim veremedim içim ondan sonra kimseye ısınamadı. Unutmak istedim unutamadım 1 sene oldu sürekli dua ediyorum hep tam olacak gibi olurken başka bir engel çıkıyor karşıma bu sefer tamamen iletişimimiz koptu ama ben bırakamıyorum. Bir şeyi çok istemek iyi değil deniliyor ama bu isteği nasip eden de Allah değil mi anlayamıyorum. Psikolojik olarak çöktün, kalbimin acısı ne geçiyor ne refaha kavuşuyor çok yoruldum artık. Ne yapsam ne diye dua etsem olmuyor unutayım diyorum olmuyor o zaman kavuşayım diyorum o hiç olmuyor ne olur bir yol gösterin artık gerçekten çıkmazda hissediyorum 🥺
|
Benimde başımdan 8 yıl önce böyle bir şey geçti
Başlangıçta çok zor gibi geliyor..hatta nefes dahi alamiyorsun gibi oluyor
Zamanla unutuyorsun
Hatta bir zaman sonra Rabbim sana şükürler olsun diyorsun
Çünkü duygu yoğunluğundan başlangıçta hatalarını göremiyorum
O yoğunluk azalıyor .o zaman gerçeklerin farkına varoyorsun
Ve doyorsunki
İYİKİ..
O yüzden Rabbime sığınırn
Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Evlendiğinde hep öyle dua ettim asla dualarımda adını dillendirmedim unutayım ve karşıma başka hayırlı birisi çıksın istesin ama eşiyle boşandılar 2 ay oldu evlilikleri sadece 1,5 ay sürdü. Ben evli bir adam için dua etmiyorum yani o kısmı yanlış anlaşılmasın evli oldukları süreçte de asla etmedim. Sadece unutmak istedim, unutamadım.
|
Bakın Rabbim sizi ne kadar çok seviyormuş ki
Ondan korumuş .unutma konusuna tekrardan gelince
Emin olun zaman her şeyin ilaci