Alıntı:
attila Nickli Üyeden Alıntı
Ben hamdolsun tecrübe etmedim. Ama hoca bile olmayanların binlerce lira istediklerini bilirim. Zaten adamın bir başka çaresi kalmamış. Kaz misali görenler var. Allah'tan korksunlar. Başından beri anlatmak istediğim bu gelen arkadaşlar, varlıklar sadece Allah'ın rızasını istemezler mi yardım etmek için?
|
o varliklar allah rizasi icin birler onlar degil yüzlerce hem insani hem kendi irklarindan kac kisiye yardim ettiklerini biliyor musun?
kendi kabile aralarindaki hudutlari siyaseti?
merak etme sehit olanda cok allah rizasi icin bir batakliktaki mumini çıkarmak icin
allah kalplerde saklı olanlari bilendir merak etme hesao gunu herkes neyse hakki alicak ve bu varliklarda biraz kulakları iyidir icinden geçirdiklerini dikkst etmek gerek bunu duyanlar az cok kim ne niyetle biseyler istiyor yapıyor anliyorlardir
yani ben ihtiyaci im vardi yada birisi vardi ona neden etmediler yardim deme belki ettiler belki edemediler belkide baska birsey farazi konusuyoruz lakin
ehli sunnet ten sasmis paraya tapan lara Allah'tan korkmadiklarini bil insallah tovbe edip hidayete ererler ermeselerde giricekleri yeri yagliyip yikiyip isindiriyorlar kendileri kaybediyor