Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
allah rizasi icin adam elinde geleni yapiyor sorun cozuluyor hasta yine ayni halti yiyor sonra hoca nin ilmi zayif beceriksize cikiyor napacaz o zaman?
sorun tek bir soru musda tedavi tek bi yontemmis gibi dusunmeyin hepsinin sonu ve basi allaha bagli lakin yollar dallara ayrilmis bazilari birbirine girmis
herkes cinlerle calismiyor dallar cok demisdim
doktorlara gelinde ilac sirketlerine kimsenin sesi cikmaz dönen paradan lakin mumin havas hocalarina geldimi ayetleri satiyor diye yaygara kopaeiyor o adamin harcadigi saatleri okumalari aldigi malzemeleri o su bu su gokten zembile inmiyor hatirlatayim
o ilac da bu ilac degilmi her hastalika ayni etki ayni zaman ve ayni yontem mi kullaniliyormus acaba? kanser olan ile grip olan bir demek gibi bu iddialar
allah sebepleri ve sonuclari yaratandir imtihan etmek icin kim onun rizasina uygun dusucek sekilde nimeti kullanirsa ne mutlu kim de isyan ederse vay haline .
son olarak gorunmeyen arkadaslarin parayi sevip sevmedigini nerden biliyorsun
ne yerler icerler hoslarina hangi kokular gider hangi sozler hangi davranislar hic gordun duydunmu da parayi isteyceklerini sanmiyorsun?
ve allahin rizasi gözetilmeden yapilan islemlere ben yanasmam yanastirmam ehli sunnet hocalarsan manevi rahatsizliklari icin recete ye uymak gerek
|
Efendi görüp görmediğim konuşup konuşmadığım bana kalsın. Bir alttaki yorumda da bahsettim parası olandan al ama müşkül zorda darda olandan alma. Allah rızası benim nezdimde daha önemlidir. Çünkü burada şifa isteyen var aracı olan var ve amaca ulaştıran var. Sen bunun neresindesin efendi? Bunu yapana sözüm yok sözüm bir işlem için uçuk miktarlar alan insanlara.