Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Tüm yanlışlarına hatalarına rağmen birisini çok sevdim ama o beni sevmedi büyük ders verdi. Unutmak için çok çabaladım ailemin gösterdiği bak bu çocuk iyi hoş bunun görüş dediklerine şans vermek istedim veremedim içim ondan sonra kimseye ısınamadı. Unutmak istedim unutamadım 1 sene oldu sürekli dua ediyorum hep tam olacak gibi olurken başka bir engel çıkıyor karşıma bu sefer tamamen iletişimimiz koptu ama ben bırakamıyorum. Bir şeyi çok istemek iyi değil deniliyor ama bu isteği nasip eden de Allah değil mi anlayamıyorum. Psikolojik olarak çöktün, kalbimin acısı ne geçiyor ne refaha kavuşuyor çok yoruldum artık. Ne yapsam ne diye dua etsem olmuyor unutayım diyorum olmuyor o zaman kavuşayım diyorum o hiç olmuyor ne olur bir yol gösterin artık gerçekten çıkmazda hissediyorum 🥺
|
Hepimiz olmasak da birçoğumuz aynı yolu yürüdük. Geçmiş mesajlarıma baktığımda neler yapmışım neler okumuşum ben bile unutmuşum da ne zaman nasıl yazmışım bunları diyorum. Sevdiğime kavuştum mu? Hayır! Olmadı diye günlerce gecelerce kendimi paraladım. Ulaşamadığımız şey her zaman daha caziptir bizim için. Unutabildim mi? Ona da hayır. Neye üzülsem o beni üzmezdi, o olsa farklı mı olurdu diye düşünür oldum. Ha belki kavuşsam o da üzecekti beni ben bilemem. Biz içimizin acısıyla öyle olmasın istesek de olmadıysa vardır bir hayır.
Yani sevgili kardeşim derdinizin çaresi yok, bulursanız bize de haber edin