Alıntı:
simsimaa Nickli Üyeden Alıntı
Evlendiğinde hep öyle dua ettim asla dualarımda adını dillendirmedim unutayım ve karşıma başka hayırlı birisi çıksın istesin ama eşiyle boşandılar 2 ay oldu evlilikleri sadece 1,5 ay sürdü. Ben evli bir adam için dua etmiyorum yani o kısmı yanlış anlaşılmasın evli oldukları süreçte de asla etmedim. Sadece unutmak istedim, unutamadım.
|
Ben sana demedim mi kimsenin ahı kimsede kalmaz diye sen inanmadın bak 1,5ay evli kalmislar i zaman sana söylemiştim bu adam bu kızla hemen evlendi ise kız benim ne mal olduğumu anlamadan hemen evleneyim demiş demekki kız ve ailesi adamın ne mal olduğunu anladılar ki 1,5ayda ayrıldılar ya senle evlenipte 1,5ay sonra ayrilsaydi dahami iyiydi Allah seni o adamdan kurtarmış hâlâ Allah im benim belamı ver diyorsun önceden ahım çıksın diyordun çıktı işte kurtulduğuma ahinin çıktığına şükret gelse bile ayaklarına kapansa bile bu adama asla dönme yok dönerim der donersende sakın ağlama kendim ettim kendim buldum de ilerde öyle bir konu açarsan sana iyi olmuş derim unut vazgeç bu adamdan 1ayda evlendi 1,5ayda boşandı iyi olsaydı bunlar olmazdı şimdi i kız ve aileside keşke evlenmeden ayrilsalardi diyordur sen kurtulduğuna şükür edeceğine belanı istiyorsun