Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Aksamdan beri ne yapcam ne yapcam diye dusunurken boyle bir konu cikti allah razi olsun evradi bahriyeyi cok okursak sikinti olmazmi 7 cok degilmi
salati fethiye demissiniz ama nedir o bulamadim bumu Salat-ı Fethiyye Türkçe Okunuşu Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedini’l-fatihı lima uğlika ve’l-hatimi lima sebeka nasıri’l-hakkı bi’l-hakkı ve’l-hadî ila sıratıke’l-müstakîm. Ve ‘ala alihî hakka kadrihî ve mikdarihi’l-‘azim
|
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
E bu bildigimiz salavati fatih hocam ben bunu bir ara baslamistim cok ugrasmislardi benle o zaman korkup biraktim cok faziletli bir salavat sizin musallatlar rahatsiz olmus olmasin
Uzunmus aksama dogru dinleyim 😟
|
Sendede musallat var şuna sana vesvese veriyorlar bana soğuk davranman yazmamam için ben sana bir yandan hususi olarak yazardım edeceğim ama senin de gayretin lazım yediğine içtiğine dikkat et ki güçlenmesinler bu gece göreceğin rüyayıda özelden bana yazarsın onlarıda dinleme benim niyetim gibi niyetlen böyle niylenerisen dğnyanın neresinde insan kalabilmiş samimi mümin musallatlı varsa onlarada tesir edecek