Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
E bu bildigimiz salavati fatih hocam ben bunu bir ara baslamistim cok ugrasmislardi benle o zaman korkup biraktim cok faziletli bir salavat sizin musallatlar rahatsiz olmus olmasin
Uzunmus aksama dogru dinleyim 😟
|
Uzun değil tekrar halı sürekli başa sarıp dinletiliyor benimkiler Wampir Wampir bı ara kafamda sorular oluştu Hamaşin diye bir isim ortaya çıktı beliki yeri iyi etkilenmiyor bisiden
Alıntı:
Babaali16288 Nickli Üyeden Alıntı
Enteresan olan nedir ?
Ağır musallatlılar benimle iletişime geçecek dediğim kişilerden ise zaten o kişinin duru görüşü açık oluyor bebekliğinden beri musallatlı olduğu için musallat olan kabile onun görüşünü kapatıyor bende yardım ederek kendiside gayret ederek ilk önce musallatı zayıflatacaklar ama öldüremez neden çünkü mühürle geliyorlar onların korunmalarını o kişinin alması lazım bunuda zayıflamış cinler duru görüyü bırakacaklar sonrası o kişi ile benim aramda devamınıda yazmayı düşünmüyorum
Ayar çekiyorlar sana dinlemeyeceksin diye yazdıklarımı yap 1 ay gayret et
|
Hazırdaki mesaja cevap vermiyorsun nasıl yardım istiycez merak ettim. Heycan uykuda boşluğa düşme artı irkilme tam tespiti var bende duru görü sıkıntı yasatmazmi. Süre okudumu yakazaya da düşüyorum ara sıra benim sularim tehlikeli sular