Alıntı:
MaviMelek Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ben isviçre baselde yaşıyorum,Türkiyeden giderken benim dedemden kalma bir kitap çeyizin içinden çıkardık isviçreye götürdük,normalde çeyizdekinleri çöpe atacaktıkta 15 sene oldu isviçreye geleli özet olarak bunun bir kapağı yok fakat içinden size şöyle 1 sayfa paylaşacağım,ne olduğunu bilmiyorum toplamda 102 sayfa,hocanın birine gösterdikte adam almaya kalktı bana sat deyip durdu neden almak istiyorsun diye sordum Bûni Risâlesi o dedi dedeme veren hoca ise kimseye verme demiş bende satmadım,atmadım,vermedim,dedemin arkadaşı ledun ilmine sahip bir hocaymış insanlar durmadan ona gidiyordu evinin önü hep kalabalıktı,ne zaman gitsem 120'yi geçik insan dedemin arkadaşına baktırmak için kuyruğa girdiğini görüyorduk ben küçüktüm ozamanlar,herneyse elimdeki kitaptan bir görünüm ;
Sizce ne tür bir kitap bu,Tehlikelimidir ?
|
Bu tılsımı giden kadınları geri döndürmek için kullanırlar ruhanisi çok güçlü ve yönetici bir ifrittir emrinde yüzlerce asker ve kölesi hizmetkarı bulunmaktadır yazılması çizilmesi tehlikelidir aynı zamandada amacı vede vefki şer'i olduğu için haramdır