[QUOTE=Garipbirkul;543555]
Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle hoca değilim kardeşlik
tek bir zikre odaklanmam tavsiyedir
bırakmana karşıyım
Onlar ayaktayken, otururken ve yanları üzerine yatarken Allah'ı anarlar; göklerin ve yerin yaratılışı üzerinde düşünürler. Ve "Rabbimiz! Sen bunu boş yere yaratmadın, Sen yücesin, bizi ateşin azabından koru."derler." (Al-i İmran, 3/191)
tevhide yoğunlaş aklına geldikçe çek tevhidin enerjisi ateş gibi şerliler yaklaşamıyor her saniye bu zikirle ol eğer zikrin menziline girebilirsen zaten herşey nokta olur senin için en güzel böyle izah edebilirim anla sen
ama şu var bunlar günah kapısından gelir bu yüzden zarar verebilirler bol bolda istiğfar gerek
bütün bunlar yanında hazreti muhammedin şefaatine nail olmamak olmaz bol bolda salavat çektikmi vardırya bi tabir aliyyül âla
birde bunlar yanında istersen besmele çekebilirsin bu 4 şey ömrünün sonuna kadar yeter eğer gün içinde bir derdin olursa 33 kere fetih suresi 1. ayeti zikredersin duanı edersin allahım bu işimi aç diye mutlu olduğun zamanlar şükür amaçlıda 1 fatiha okursun başkada birşey istemezsin zaten bunları yaparsan herşeye ulaşırsın
ama öncelik allah dediğimizde o yaratıcının ne kadar büyük olduğunu affedici olduğunu adil olduğunu anlamaktır bunu için ise tavsiyem 1001 esmanın mealini okumanız allah ismi tüm esmaları kapsar allahın gücünün ne kadar büyük olduğunu anlar ve kalbinize yerleştirirseniz allah ismi diyerek yaptığınız dua zikir çok keskindir
ayrıca her esma allahı kast ettiği için yine bütün esmalarda aynı etkiyi görürsünüz.
Kardesim ben birakmak zorunda kaldigim icin uzgunum zaten 😭😭 amacim sadece Rabbimin af ve rizasiydi. Ama biraz fazla kacirdik sanirim. Pisman da degilim cektigime. Isin problemi serlileri de cektik sanirim. Göz perdemiz acik degil sükür de kulak perdemizi asindirdik galiba. Net ses vs duymuyorum Allaha sükür de uguldama cinlama vs. Vücudu zangir zangir salliyorlardi. Bas cene boyun neresi varsa saldiriyorlar. Elektrik deposu oluyorsun. Gönderebilmenin caresi var midir kardesim? @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bilgin varsa ya da bu konuda bilgili arkadas varsa sevinirim.
|
sorunu ben çözemem imas hocayla konuş istersen bol bol istiğfar çek öncesinde