Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Aynen kardesim bende ugrasiyorum boyle adami hasta edene kadar ugrasiyolar uykular zaten boluk porcuk oluyor sabah zank diye bir anda uyaniyosun bakiyosun etrafa nasil uyandim diye avel avel uyumak istiyosun geri uyuyamiyosun hic ugrasmamis olanlar bir heyecanla yapmak istiyolar sonu husran malesef
|
Ölmeyi bayılmak zannetmek gibi bişey ilmin yoksa uğraşma sadece kulak çınlaması bile insana neler çektiriyor değişik rüyalar görüyorsun gözünü kapatınca sanki hemen yanına geliyorlar gibi siyah siyah bişeyler görüyorsun içindem degilik şeyler diyorlar aniden sinirleniyorsun daha neler neler ya ben şuan okuma yapıyorum durduk yere migdem bulanıyor beynim yerinden çıkıcak gibi sızlıyor Allah herkese yardım etsin
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Aynen kardesim bende ugrasiyorum boyle adami hasta edene kadar ugrasiyolar uykular zaten boluk porcuk oluyor sabah zank diye bir anda uyaniyosun bakiyosun etrafa nasil uyandim diye avel avel uyumak istiyosun geri uyuyamiyosun hic ugrasmamis olanlar bir heyecanla yapmak istiyolar sonu husran malesef
|
Aynen o uykudan sebepsiz uyanıp geri korkudan uyuyamıyorum korkmam diyor da nasıl korkmayacak görmüyorsun nerde olduğunu bilmiyorsun güçlerini bilmiyorsun şöyle düşünsün Arkadas insanın iradesine bile etki ediyor ise ne derece yetkisi ve gücü var sen düşün hür iradeye etki ediyorlar