21.05.23, 11:21
|
|
Vefalı Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 35 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Havasokulu Nickli Üyeden Alıntı
Muhammed Ma’sûm hazretlerinin 2.ci cildi, 80.ci mektûbundaki hadîs-i serîfde buyuruldu ki, (Istigfâr düâsına devâm edeni, Allahü
teâlâ derdlerden kurtarır ve ummadıgı yerden rızklandırır). Bu fakîr, her gün, farz nemâzlardan sonra, üç kerre istigfâr düâsı
okuyorum. Istigfâr düâsı, (Estagfirullahel’azîm, ellezî lâ ilâhe illâ huv, elhayyel kayyûme ve etûbü ileyh.)dir. Bu düâyı okudukdan sonra, yalnız istigfâr (Estagfirullah) okuyarak yetmise temâmlıyorum. Ölümden baska, her derdden kurtarır. Eceli gelenin de, agrısız, sıkıntısız ölmesine yardım eder. Buyuruyor.
Istigfâr düâsından sonra, Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke innî küntü minezzâlimîn ve ene abdin zâlimin li nefsihî lâ yemlikü li nefsihî
mevten velâ hayâten velâ nüsûrâ. Hasbünallah ve ni’mel vekîl, ni’mel mevlâ ve ni’men nasîr. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil
aliyyil azîm! okunur.
TEVHÎD DÜÂSI
Yâ Allah, yâ Allah. Lâ ilâhe illallah Muhammedün Resûlullah. Yâ Rahmân, yâ Rahîm, yâ afüvvü yâ Kerîm, fa’fü annî verhamnî yâ erhamerrâhimîn! Teveffenî müslimen ve elhıknî bissâlihîn. Allahümmagfirlî ve li-âbâ-i ve ümmehâtî ve li âbâ-i ve ümmehât-i
zevcetî ve li-ecdâdî ve ceddâtî ve li-ebnâî ve benâtî ve li-ihvetî ve li-ehavâtî ve li-a’mâmî ve ammâtî ve li-ahvâlî ve hâlâtî ve li üstâzî
Abdülhakîm-i Arvâsî ve li kâffatil mü’minîne vel-mü’minât. “Rahmetullahi teâlâ aleyhim ecma’în.”
|
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam tevhid duasının Türkçe mealini rica etsem yazabilirmisiniz? Bende çok oldum biliyorum sizi sürekli rahatsız ediyorum hakkınızı helal edin