Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Bu uygulama nasıl çalışıyor anlatır mısın demire tutunca cihaz bagiriyor
|
Deepwebte uygulamanın tablet veya bilgisayar tarzı aygıtlar ile çalıştırabilmesi için birkaç program indirip kurmak gerektiğini anlatıyordu ben toplamda 4 uygulama indirdim bilgisayara ama indirdiğim apk sürüm linkini de yine deepwebten aldım, yabancı diliniz varsa bir uğrayıp bakabilirsiniz bu konuda özellikle rus ghost sohbet kanalları detaylı bilgi paylaşıyorlar,bu android'e inebilen playstore da veya Google gibi yerlerde yani el altında bulunan uygulamaların hepsi çöp ve bu tarz şeylere meraklı insanları çekmek için çıkarılmış yapay zeka oyunlarından ibaret. Gelişmiş bir cihaz kullanıyorsanız internetin en dibine gidip bakabilirsiniz yada yurtdışından bu YouTube kanallarında kullanılanlar gibi bir cihaz temin edebilirsiniz, bu arada ne indirdiniz bilmiyorum ama bu tip cihazlar demire tutunca bağırmaz sadece enerji algıladığı zaman radyo frekansı devreye giriyor, ve ses kaydı yaparken yalnızca kendi sesinizi duyarsınız sonrasında sesi birkaç işlemden geçirip alt frekansları anlaşılır bir sese dönüştürmek mümkün tabi bazı yurtdışı YouTube kanalları gibi bu işlemi çok hızlı yapacak gelişmiş cihazlar var ancak çok maliyetli