Alıntı:
Dtcfli Nickli Üyeden Alıntı
Uzun zamandır vird edindim ayeti kerimeyi. Şöyle bir durum var ki haberci rüyaları çok görüyorum. Geneldede gün içinde olacak olumsuz olayları görüyorum. Anlıyorum gördüğüm rüyanın olumsuz bi olayı haber ettiğini ama önlem alamıyorum. Sormak istediğim bu haberci rüyalar ayeti kerimenin faziletlerinden midir ve bu rüyadaki olumsuz olayların gerçekleşmesini nasıl engelleyebilirim?
|
Umarım gitmez elindeki avucundaki kardeşim..Pazar yerinde yatak odanı anlatma bi daha
Ayetin mealine bi bakalım ne diyor ? feth etmek açmak ,aşmak,genişletmek manasında değil mi..Demekki ayet rüya gördürmüyor ayetin tecellisi seni açıyor,kabını genişletiyor,yaratılışta üzerine eklenen istidadların parlamasını sağlıyor..
bi daha ben rüya görüyorum falan deme ortalık yerlerde çok üzülürsün..
Uyarıcı rüyalar için ne yapabiliriz ? Niyet edip sadaka verebiliriz 1 tl dahi olsa..
Örnek verelim;Rüyada araba kazası gözüktü diye gitmeyecek misin ? senin elinde değil ki yola çıkıp çıkmamak mecbur çıkacaksın yola belki yanında taşıdıklarından dolayı ama yola çıkmadan niyet edilip sadaka verilirse,sadakada kabul olursa Allahın izniyle atlatılır o hadise..