Alıntı:
Mrcngr Nickli Üyeden Alıntı
Selamın aleyküm. Yaklaşık 3 yıl önce şöyle bir olay yaşadım.
Gece yatmadan evvel üstümde kısa bi tshirt vardı altımda ise şalvara benzer bi pijamam vardı sonra gecenin bir vakti kalktığımda kendimi yerde yarı uzanır halde duvara yakın ve kapıya bakar bi şekilde buldum. Kafam dışında hiçbir yerimi hareket ettiremiyordum. Kafamı sağa doğru çevirdiğimde ise ne göreyim bedenim yatakta yatıyor. Büyük bir şaşkınlık içerisindeydim. Öncesinde astral seyahate çıkmaya çalışmıştım ama bir türlü becerememiştim şimdi bu yaşadığım olay ise akıl almaz bir şey. Sonra yerdeyken üstümdeki elbiselerin farklı olduğunu fark ettim. Başımda namaz kılarken taktığım beyaz takkem, üstümde uzun kolu bir hırkam vardı. Ama işin can alıcı noktasına gelir isek kafamı kapıya doğru çevirdiğimde gördüğüm şey idi. Boyu çok uzun o kadar uzun ve iri yapılı idi ve baştan aşağı her yeri siyahtı. Yüzünü tam kestiremiyordum ama içimde anlatılamaz derecede bi ağırlık vardı. Konuşmuyordu ve hareket etmiyordu ama çok korkunçtu. Dua edemiyordum ne besmele ne de zikir çekemiyordum. Bayağı bi korkmuştum. Allahım ne yapacam dedim kendi kendime derken ilham geldi. Ben yüce rabbime sonsuz şükürler olsun ki o halden kurtuldum ama nasıl kurtulduğumu söyleyemem çünkü bu benim sırrım ama ipucu verir isem bir evliyanın yardımı vesilesiyle kurtuldum diyelim. Ama o siyah varlığın kaçışını da görmeniz gerekirdi.
Şimdi merak ettiğim şey ise bu bir astral seyahat mıydı yoksa bir saldırı mıydı.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Gece yatarken okuduklarına önem vermen gerektiğini anladığımız bi uyarı almışsın